| |

Објавени термините на настапувачите на овогодинешниот Пиво Фест

Сподели на:

Оваа година од 14-17 јули Прилеп повторно ќе биде центар на забавата проследена со ладно пиво и вкусна скара.
Фестивалската програма ја сочинуваат бројни македонски и балкански ѕвезди, а еве и во кои термини тие ќе настапат:

Сподели на:

Слични Објави