| |

Преспански јаболкобер 2023 (видео)

Сподели на:

Деновиве се одружува Преспанскиот јаболкобер, музички настан кој има за цел да го одбележи почетокот на бербата на јаболките во преспанскиот регион. Ресенчани, а и многуте посетители од цела Македонија вечерва уживаа во музичката програма. Андријана Јаневска и Митан проект вечерва беа вистинско задоволство за љубителите на музиката. За утрешната вечер ќе се погрижат Нокаут.

Сподели на:

Слични Објави