|

Прилеп ќе биде центарот на најголемите забавни случувања во Македонија

Сподели на:

Прилеп повторно ќе биде центарот на најголемите забавни случувања во Македонија, со овогодинешниот Фестивал на пивото, 2023! Од 1 до 3 септември, повелете на ладно пиво, вкусна скара и одлична забава, само во Прилеп. Наредните денови ќе објавиме и целосната програма за на фестивалот.

Сподели на:

Слични Објави