|

„Пролетта нѐ мами, на Могила нѐ кани“ – многу забава, дружба, музика

Сподели на:

Почитувани сограѓани, ни претставува чест да ве поканиме на целодневна дружба „Пролетта нѐ мами, на Могила нѐ кани“! Овој прекрасен настан ќе се одржи во недела, 28.04.2024, од 11:00 до 16:00 часот, во Паркот на Могилата на Непобедените.Ќе има многу забава, дружба, музика и различни содржини за сите, од најмладо до најстаро! Исто така, сакаме да изразиме благодарност до општествено-одговорните компании „Витаминка“ и „Прилепска Пиварница“ кои дадоа несебичен придонес во реализација на овој настан.Се гледаме в недела на Могила! Изјавуваат од Општина Прилеп во поканата објавена на социјалните мрежи.

Сподели на:

Слични Објави