| |

Интересна ситуација во домот на Кико во моментот кога постигна гол Трајковски за Македонија (видео)

Сподели на:

Видеото е снимено во моментот кога постигна гол Трајковски за Македонија во домот на Кристијан Јандриоски, сите имаме некакви сеќавања од моментот, но ова е навистина интересно, емоциите не се контролираат кога се работи за Македонија….
Погледнете го видеото а подолу и објавата од Кристијан…

Сподели на:

Слични Објави