| |

Јане Ченто за селективната правда и двојните аршини во државата

Сподели на:

Јане Ченто со обраќање на неговата страна на социјалните мрежи, во кое пишува за двојните аришини и селективната правда. Статусот го завршува со порака дека сите ќе одговараат еден ден за тоа што го правеле и го прават на Македонија.

Во продолжение ви ја прикажуваме целата објава на Јане Ченто на социјалните мрежи:

Сподели на:

Слични Објави