|

Николоски: Позади нас е исклучително тешка година

Сподели на:

Позади нас е исклучително тешка година. Година во која КОРУПЦИЈАТА ЦВЕТАШЕ, а ЕКОНОМИЈАТА ТОНЕШЕ, истакнува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. Тој објави видео кое го најави со пораката:„Погледнете ги најважните моменти од мојата битка во изминатата 2022 година. Доаѓаат ПРОМЕНИТЕ, доаѓа НАДЕЖТА, доаѓа СВЕТЛИНАТА! Ви посакувам многу поубава, посреќна и повесела 2023 година“ – истакна тој.

Сподели на:

Слични Објави