|

Погледнете го видеото на Никола Златески ” Oд таму шутирај колку сакаш,,

Сподели на:

Никола Златески објави преработено видео од голот на Трајковски за вчерашната победа над Италија, но интересно е преработено видеото со изјавата од кошаркарскиот натпревар Македонија-Литванија : Од таму шутирај колку сакаш…

Сподели на:

Слични Објави