| |

Снежна бајка на дечињата од Royal Kids House (фото)

Сподели на:

Ројалковци покажаа се што научиле оваа година, во киното Мис Стон на Новогодишната приредба пред преполната сала, Снежната бајка изведена од малите дечиња на Royal Kids House ја воодушеви публиката.

-Со гордост ви презентираме еден дел од најубавите моменти на нашиот свечен настан, Новодогишната приредба, за којa со љубов се подготвувавме со нашите вредни и трудољубиви Ројалковци. Тие гордо и покажаа на публиката што знаат и умеат, а ние само нанижавме уште еден бисер во нашиот ѓердан на успеси и достигнувања. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Сподели на:

Слични Објави