| | |

Уметничко око со креативни идеи на улицата (фото)

Сподели на:

Уметничкото око на Том Боб или само наречениот уличен уметник кој се труди да ги разубави улиците на Њу Јорк со тоа што старите избледени предмети ги црта со шарени бои и добиваат нова димензија. Погледнете ја галеријата на фотографии каде Том Боб ги измешал боите.

Сподели на:

Слични Објави