| |

Знамето на Крушевската Република развиорено на Монт Бланк

Сподели на:

Крушевчанецот Петар Петроски деновиве беше на планинарска тура на Алпите, тој се пофали на социјалните мрежи дека успешно ги искачиле трите врвови на Алпите. На 26.06 го искачил и Монт Бланк на 4810мнв каде го развиори знамето на Крушевската Република.

Сподели на:

Слични Објави