|

За Роналдо не постои она на С. само Македонија (видео)

Сподели на:

Вчера Кристијано Роналдо одржа прес-конференција за новинарите околу натпреварот со Македонија вечер, тој изјави дека и предходно сакал да играат со победникот од Италија-Македонија и желбата му се исполнила со тоа што ќе играат со Македонија. Интересно во неговата изјава беше тоа што никаде не ја спомна придавката северна туку само Македонија.

„Навистина сакавме да играме во вторник или против Италија, или со Македонија. Ќе играме против Македонија, очигледно“- изјави Роналдо , во прилог погледнете го линкот со видеото.

https://cdn.jwplayer.com/players/D2QyIW50-6WDX50hs.htmlhttps://cdn.jwplayer.com/players/D2QyIW50-6WDX50hs.html

Сподели на:

Слични Објави