| |

Аца Лукас и Тропико бенд на ПИВО ФЕСТ 2023!

Сподели на:

Оваа година Пиво Фест 2023 односно BEER WEEKEND PRILEP ќе се одржи од 1ви до 3ти Септември, како што дознаваме од организаторите познати се три музички имиња од балканската естрада кои ќе бидат задолжени за одлична забава. Аца Лукас по втор пат ќе ги забавува гостите на Пиво фест во Прилеп, Тропико бенд и мега популарните Хјурикан и Тијана еМ. Покрај овие изведувачи ќе има и познати македонски имиња, за помладата популација и на нивно барање ќе гостува Пајак. Прилеп повторно ќе биде центарот на најголемите забавни случувања во Македонија.

Сподели на:

Слични Објави