Автомобил со македонски таблици падна во морето близу Солун (фото)

Сподели на:

Автомобил со скопски регистарски таблици падна во море во Неа Каликратија, близу Солун. За среќа немало патници во автомобилот, бил паркиран на угорнина и паднал во морето. Се апелира да се внимава како и каде се паркира и да се користи рачна кочница.

Сподели на:

Слични Објави