|

Босанскиот магионичар, Дино Мерлин со нов сингл, слушнете!

Сподели на:

Денес Дино Мерлин не изненади со нов сингл, песната Криве карте, која ја објави на YouTube платформата на која за неколку часа имаше над 50.000 прегледи. Во прилог ви ја прикажуваме музичката нумера криве карте на Дино Мерлин….

Сподели на:

Слични Објави