|

Честитки за победниците на ,,ЧЕ ТРЧАМЕ” во Прилеп

Сподели на:

Успешно прво издание на ,,ЧЕ ТРЧАМЕ” во Прилеп! Над 1200 учесници, многу дечиња, искрени насмевки, одлична забава и многу награди! Прилеп денес пулсираше во ритамот на спортот, онака како што доликува за еден од најспортските градови во Република Македонија! Честитки за одличната организација до сите кои што беа дел од овој настан и со својот ангажман придонесоа за ,,Че Трчаме” во Прилеп, денес да биди центарот на случувањата во Македонија! Локалната самоуправа ги помага и ги поддржува сите спортски настани во нашиот град, со цел да се стимулира здрави спортски навики кај сите граѓани!

Сподели на:

Слични Објави