| |

До 15.03 задолжително носење на зимска опрема

Сподели на:

Законот за задолжително носење на зимска опрема во возилата е од 15.11 до 15.03, што значи од денес не ви е потребна зимската опрема и ако сеуште има снег на високите предели.

Сподели на:

Слични Објави