|

Двајца Македонци се пласираа во СУПЕР ФИНАЛЕТО од „Ѕвездите на Гранд“

Сподели на:

Мики Секуловски и Андријана Петрушовска се пласираа во супер финалето од „Ѕвездите на Гранд“ кое се одржува вечерва во Белград.

Друштво на Секуловски и Петрушовска во суперфиналето им прави натпреварувачката од Босна и Херцеговина, Шејла Зониќ.

Во тек е последното гласање, по што ќе биде соопштен победникот од овие тројца натпреварувачи.

Сподели на:

Слични Објави