| |

Финале на турнирот Св. Никола 2022

Сподели на:

Вечерва успешно заврши турнирот во мал фудбал ,,Св. Никола 2022-Прилеп”! Победник на овој турнир е екипата на Гостилница ,,Кај Џек” која што во финалето беше за поефикасна од екипата на Скара на кило ,,Кај Кусио”! Градоначалникот заедно со претседателот на Советот, Дејан Проданоски и со фудбалските легенди од нашиот град ги доделија наградите за најдобрите.
Екипата Гостилница Кај Џек победи на турнирот, но и победи со својата култура која навистина беше за поздрав, односно после завршувањето на натпреварот се упатија кон трибините кои ги чистеа од ѓубрето кое беше оставено од публиката.

Сподели на:

Слични Објави