|

Изложба на автомобили во Прилеп

Сподели на:

Најголема изложба на автомобили до сега во Прилеп! Традиционално секоја година за празникот 11ти Октомври во Прилеп се одржува Tuning car show односно изложба на автентични автомобили за сечиј вкус, олд тајмери, брзи и спортски, луксузни и комфорни од се по нешто. Оваа година имаше рекорден број на изложени автомобили но и рекорден број на посетители, секој љубител на автомобили беше во Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави