ЈАНЕ ЧЕНТО на слободен викенд во Прилеп по 6 години

Сподели на:

По настаните во Собранието на 27-ми април, по 6 години откако беше притворен и затворен, Јане Ченто денеска за прв пат излезе на слобода – меѓутоа само на слободен викенд. Минатата година после цели 4,5 години во затвор, и Игор Југ после толку време доби слободен викенд. Јане Ченто го чекаа сите негови пријатели од Прилеп барем на кратко да помуабетат. Еве и неколку слики со неговите прилепчани

Сподели на:

Слични Објави