|

Караванот Македонијо во срце те носиме, среда во Прилеп

Сподели на:

Караванот Македонијо во срце те носиме продолжува со концерти низ цела држава, па така оваа среда 27.09 ќе пристигни и во Прилеп. На плоштадот Методија Андонов Ченто со почеток од 20:00 часот, најголемите музички имиња на македонската естрада ќе настапат во еден целовечерен концерт каде ќе ги пејат стари македонски песни во нова преработка.

Сподели на:

Слични Објави