|

Кратко видео од МОТО СОБИРОТ во Прилеп

Сподели на:

Погледнете како беше атмосферата на единаесетиот по ред Мото собир во Прилеп во организација на МК Рисови и Општина Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави