|

Ламбе Алабаковски на ПивоФест 2022?

Сподели на:

Од наши извори дознаваме дека Ламбе Алабаковски ќе настапи на ПивоФест 2022, дали е тоа вистина останува да видиме, за разлика од Влатко Стефановски кој иако беше дговорен неговиот настап на ПивоФест 2022 вчера беше откажан. Едни од поголемите ѕвезди кои ќе настапат се Дивље Јагоде и Некст Тајм. Оваа година ПивоФест ќе се одржува од 14ти до 17ти Јули.

Сподели на:

Слични Објави