| |

Лепа Брена, Халид Бешлиќ, Харис Џиновиќ на Гроздобер 2023 Кавадарци

Сподели на:

Традиционално како и секоја година и оваа ќе се одржи Тиквешки Гроздобер 2023 во Кавадарци. Тиквешијата како познат регион на грозјето и виното, ја одбележува бербата на грозјето со фестивалот Гроздобер. Од Општина Кавадарци изјавуваат дека оваа година имаат богата музичка програма која ќе трае 3 дена, односно викендот 7ми 8ми и 9ти Септември.

Сподели на:

Слични Објави