Литургија во храмот Успение на Пресвета Богородица во с. Селце

Сподели на:

Претседателот на Совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски, градоначаликот Борче Јовчески и претседателката на УЖ при ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп Билјана Кузманоска, по повод чествувањето на големиот христијански празник Цветници, денес присуствуваа на литургијата и преосветување на храмот “Успение на Пресвета Богородица” во населеното место Селце во Прилеп. По повод големиот празник – Цветници. Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим – Цветници.

Сподели на:

Слични Објави