На Духовден хуманитарна забава за доизградба на манастирот во Ропотово

Сподели на:

Оваа неделана 4ти Јуни на празникот Духовден, на спортското игралиште во основното училипте во Ропотово, ќе се одржи хуманитарна забава со естрадните пејачи Оливер Лозаноски, Александар сакс, Дани Даниела и групата “Тик Так”. Собраните средствата од забавата ќе бидат донирани за доизградба на манастирот Св. Атанасиј во Ропотово. Секој кој е во можност да биди дел од забавата е добредојден!

Сподели на:

Слични Објави