Нера конслатинг – професионално и ефикасно!

Сподели на:

“Нера конслатинг” е друштво за сметководство и конслатинг услуги, кое што професионално и ефикасно ги познава сметководството, даноците и законската регулатива, овозможувајќи им на нивните клиенти врвен квалитет и беспрекорна услуга.

Со својата континуирана работа и вистински професионализам, посветени се на градење на долгорочни релации со нивните клиенти, фокусирајќи се на разбирањето на целите и потребите на клиентот!

Друштвото за сметководство и конслатинг “Нера конслатинг”, ги извршува следниве услуги:

Финансиско и материјално сметководство

Пресметка на плати

Пресметка на даноци

Даночен консалтинг

Изготвување на даночна пријава

Изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи

Регистрација на фирми и пријавување на вистински сопственик

“Нера конслатинг” – Ваш заеднички партнер кој Ве води до успехот на Вашата компанија.

Контакт: 078/ 401 – 768

Сподели на:

Слични Објави