НОКАУТ со нова музичка нумера Денес, Утре, Задутре

Сподели на:

Македонскиот безвременски бенд НОКАУТ по долго време, денес објави нова музичка нумера која да се надеваме ќе биде хит на македонската музичка топ листа. Песната се вика Денес, Утре, Задутре.

За музиката и текстот заслужни се:

Музика: Никола Перевски Аранжман: Дарко Димитров Текст: Игор Џамбазов Изведува НОКАУТ Пратечки вокали: Миа Перевска НОКАУТ Никола Перевски Горјан Петровски Благоја Антовски Виктор Николовски Борче Кузмановски Горан Кавраков Music: Nikola Perevski Arangement: Darko Dimitrov Text: Igor Dzambazov Performed by NOKAUT Back vocals: Mia Perevska NOKAUT are: Nikola Perevski Gorjan Petrovski Blagoja Antovski Viktor Nikolovski Borche Kuzmanovski Goran Kavrakov Facebook: Nokaut NK Instagram: @NokautMK Tik Tok: @nokautnk Текст/Lyrics: ДЕНЕС, УТРЕ, ЗАДУТРЕ Ги оставив дворовите, ги освоив врвовите, ама тебе, ама тебе не. Ги загубив соништата, негде по патиштата, ама тебе, ама тебе не. Рефрен: И сакам, твоето “Те сакам” еден ден, како од ракав да не стане “Tе сакав”. И сакам, твоето “Те сакам” еден ден, како од ракав да не стане “Tе сакав”. Го загубив и златото, негде во минатото, ама тебе, ама тебе не. Денес, утре, задутре, ги гледам невидливите ама себе, ама себе не. Рефрен: И сакам, твоето “Те сакам” еден ден, како од ракав да не стане “Tе сакав”. И сакам, твоето “Те сакам” еден ден, како од ракав да не стане “Tе сакав”.

Слушнете ја линкот подолу…

Сподели на:

Слични Објави