|

Нов инвентар во градинките во Прилеп

Сподели на:

Стариот инвентар во занималните се заменува со нов, современ и атрактивен за децата. Континуирано се подобруваат условите за престој на децата во нашите објекти. Благодарност до општествено одговорната компанија ГЕНТЕРМ за донацијата од 110 столчиња, 30 масички и 50 креветчиња изјавија од ЈОУДГ Наша иднина.

Сподели на:

Слични Објави