Нова модерна библиотека во ООУ Климент Охридски

Сподели на:

После 60 години ООУ “Климент Охридски” Прилеп доби модерна урбана библиотека.
Учениците од училиштето од септември ќе имаат можност да дојдат ја користат новата библиотека.

На социјалните мрежи директорот Ахил Јаков се пофали со новата библиотека:

Сподели на:

Слични Објави