ООУ Добре Јованоски во Прилеп го слави својот патрон празник

Сподели на:

Денес училиште ООУ Добре Јованоски во Прилеп го слави својот патрон празник, во чест на херојот Добре Јованоски. Со прогодна програма беше одбележан празникот. Нека е честит Патрониот празник и за многу години. Вечна слава хероју!

Сподели на:

Слични Објави