|

ООУ “КИРЕ ГАВРИЛОСКИ ги собра младите на баскет теренот!

Сподели на:

ООУ “КИРЕ ГАВРИЛОСКИ – ЈАНЕ” со важна порака….

Традицијата продолжува!

Пред почетокот на новата учебна година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, во нашето училиште се одржа турнирот во баскет “КГЈ 3×3”. Нашето училиште секогаш е со отворени врати за млади ентузијасти! Нашиот училишниот двор беше преполн со млади луѓе! Спортот, рекреацијата, забавата, веселите и насмеаните лица СЕКОГАШ се добредојдени кај нас! Честитки до најдобрите, но за нас СИТЕ СЕ ПОБЕДНИЦИ!

Сподели на:

Слични Објави