ООУ Климент Охридски, училиште од бајките

Сподели на:

Деновиве заврши реконструкцијата на дел од училиштето за деца со посебни потреби во склоп на ООУ Климент Охридски во Прилеп, се изврши реконструкција на тоалетите, ходниците кои се претвориле како сликовница од некоја бајка. Како што изјави директорот на училиштето Ахил Јаков проектот е реализиран со помош на:
Ангромеханика, Матадор, Пост експрес,
Авто Контрол -Прилеп, Марфил-Прилеп,
Техно Мега-Прилеп, советникот на Вмро-Дпмне Др. Кире Јоноски и вредната рака на Мастер принтинг!

Сподели на:

Слични Објави