| |

ПОВЕЌЕ ОД 700 ПРИЈАВЕНИ НА „ЧЕ ТРЧАМЕ – ПРИЛЕП“

Сподели на:

ПОВЕЌЕ ОД 700 ПРИЈАВЕНИ НА „ЧЕ ТРЧАМЕ – ПРИЛЕП“! Побрзајте и пријавете се, пријавувањето за трката е до 15 Октомври.

Ова е патеката за трчање на трката на 5км и 10км на Че Трчаме 2023. Стартот и целта на трката ќе бидат во центарот на Прилеп на Булевар Гоце Делчев пред споменикот на Александар Македонски! Ако уште не сте пријавени имате уште малку време до 15 Октомври.

https://runnerspot.com/event/CeTrcameСе

Сподели на:

Слични Објави