|

Пожарникарите спасуваа заглавено маче, хуманоста на дело! (ФОТО)

Сподели на:

Територијалната против пожарна екипа Прилеп денес делуваше во центарот на градот каде во објект беше заглавено маче кое веќе 24 часа се бореше да излезе од местото. Хуманоста на прилепските пожарникари ја покажаа на дело и го ослободија мачето. За ова дело им се заблагодарија и здруженијата за заштита на животни.

Сподели на:

Слични Објави