|

Познат датумот за второто издание Че трчаме Прилеп

Сподели на:

Го имаме датумот за новото издание на Че Трчаме! Се гледаме на 1-ви СЕПТЕМВРИ во Прилеп! – Објавија на социјалните мрежи Че трчаме. Првото издание на трката се одржа на 22ри Октомври во Прилеп каде земаа учество над 1200 пријавени. Второто издание малку порано на 1-ви Септември, но гарантира нова традиција на оваа трка во Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави