Прекрасна изведба на професорите од музичкото училиште Ордан Михајлоски Оцка

Сподели на:

Вечерва професорите во музичкото училиште Ордан Михајлоски Оцка одржаа концерт за учениците и родителите. Гостите уживаа во изведбата на професорите, погледнете го видеото:

Сподели на:

Слични Објави