Премиерата Дупло дно во театарот Војдан Чернодрински

Сподели на:

Вечерва беше премиерно прикажана претставата “Дупло дно,, во режија на Наташа Поплавска, во театарат “Војдан Чернодрински,,.

Претставата е работена по текст од Горан Стефановски.

Режисерката Поплавска по втор пат на сцената од театарот поставува текст од македонскиот драмски автор Горан Стефановски. Поплавска вели дека неговите дела за неа секогаш се предизвик.

Сподели на:

Слични Објави