|

Прилеп ќе учествува на шоуто на Лазаров “ТРИУМФ”

Сподели на:

Општина Прилеп, ќе учествува во натпреварот помеѓу општините – адреналинското шоу ТРИУМФ! Општина Прилеп го поддржува и како локална самоуправа ќе им овозможи на заинтересираните граѓани од нашата општина да бидат дел од единствениот адреналински натпревар на отворено во Македонија – Триумф. Учесниците во екипата која ќе ја претставува Општина Прилеп, потребно е да ги исполнуваат следните критериуми: – Да се полнолетни- Физички подготвени- Ентузијасти и подготвени за адреналински предизвици Заинтересираните можат да се пријават на следната електронска адреса: kabinet@prilep.gov.mk, најдоцна до 31.05.2024 година. Шоуто ќе се емитува на You Tube каналот на Lazarov и платформата GLEY, а водители на шоуто се Димитар Атанасовски, Стефан Лазаров и Петар Младенов.

Сподели на:

Слични Објави