Прилепчани се потсетија на 90-тите – Обновен култен графит во центарот на Прилеп

Сподели на:

Со донесувањето на одлуката на Владата за замрзнување на цената на лебот, пекарите во знак на протест го прекинаа производството на бел и полубел леб па затоа цел Македонија беше сведок на празни рафтови низ маркетите.

Тоа ги натера прилепчани да обноват култен графит во центарот на градот кој гласи: Леб – колку гордо звучи тоа!

Сподели на:

Слични Објави