Проданоски меѓу муслиманските верници по повод денешниот празник “Рамазан Бајрам”

Сподели на:

Денес, припадниците од муслиманска вероисповед го слават празникот Рамазан Бајрам, па со таа цел Претседателот на совет на Општина Прилеп ги посети и му го честита празникот.

Нека е честит празникот Рамазан Бајрам! На сите сограѓани од исламска вероисповед им го честитам празникот со желби за многу здравје, мир и спокој на нивните семејства! Bajram šerif mubarek olsun! Изјави во честитката Дејан Проданоски.

Сподели на:

Слични Објави