Промоција на книгата ,,Културолошки точки на Македонија”

Сподели на:

Промоција во Прилеп на книгата ,,Културолошки точки на Македонија” од авторот Александар Јорданоски. Патриотизмот на денешницата мора да се заснова на квалитативно потпирање на минатото како основа за постоењето. Оваа книга е збирка на објавени текстови во стручната периодика поврзани со македонскиот јазик и законските прописи. Сите заедно треба да се потрудиме освен материјалното, да го чуваме и промовираме нашето македонско, духовно наследство!

Сподели на:

Слични Објави