Прво место за Кирана на WAF CONTEST 2023

Сподели на:

Дел од нашите ученици не мируваат и кога е распуст.
На WAF CONTEST 2023 год. Кирана Иваноска
8 одделение го освои првото место.
Натпреварот е интернационален, организиран од “Светска асоцијација на фестивали- WAF “ кој се одржа во хотел Double Tree by Hilton Скопје
Честитки до неа,и посакуваме уште поголеми успеси во иднина. Се пофали директорот на ООУ Климент Охридски Прилеп – Ахил Јаков.

Сподели на:

Слични Објави