Пуштена во употреба сензорната соба во ООУ Климент Охридски – Прилеп

Сподели на:


Во соработка со Градоначалникот, локалната самоуправа и ООУ Климент Охридски, пуштена е во употреба сензорната соба во ООУ”Климент Охридски” Прилеп, доопремена и збогатена со нови содржини кои ќе бидат на располагање на сите ученици од општинските основни училишта како корисници на Центарот на поддршка на учењето.

Сподели на:

Слични Објави