Регионален турнир во мал фудбал во економското училиште

Сподели на:

Во организација на СОУ Кузман Јосифоски Питу Прилеп беше одржан регионален турнир во мал фудбал помеѓу основните училишта од пелагонискиот регион каде зедоа учество 26 училишта. Учениците се запознаа и со неколкуте профили смерови на училиштето кој беа претставени од учениците на економското училиште.

Сподели на:

Слични Објави