|

Саботно Прилепско кафе низ слики

Сподели на:

Како по навика за Прилепчани секоја Сабота е резервирана за кафе муабет низ Прилепските локали, а ние како Котлина.мк се обврзуваме да ви доловиме дел од моментите, погледнете во галеријате….

Сподели на:

Слични Објави