|

Славица од Македонија победи во „Ѕвездите на Гранд“ – натпреварувачите го веат нашто знаме на сцената

Сподели на:

Публиката како и секоја година одлучува преку СМС гласови кој ќе биде победник во популарното музичко шоу.Финалната вечер започна вечерва, а на самиот крај останаа Славица Ангелова од тимот на Ѓорѓе Давид, и Драган Ѓуриќ од тимот на Цеца.

Оваа сезона покрај Цеца и Ѓорѓе ментори беа и беа Ана Бекута, Вики Миљковиќ, Марија Шерифовиќ, Снежана Ѓуришиќ, Александар Милиќ Мили и Драган Стојковиќ Босанац кои заедно со креативниот директор на Гранд продукција, Саша Поповиќ, дадоа се од себе кандидатите да се покажат во најдобро светло.

Сподели на:

Слични Објави