|

Снежно утро во Прилеп (фото)

Сподели на:

Утрово Прилеп беше обвиткан во снежна покривка која преку денот се топеше од не така силното сонце. Вистинска бела бајковита глетка, глетка како од некоја слиловница.

Сподели на:

Слични Објави