|

Софија на ликовниот конкурст на Turkish Airlines

Сподели на:

На ликовниот конкурс во организација на TURKISH AIRLINES Skopje на тема: “MY DREAM CITY WITH TURKISH AIRLINES” учество зеде ученичката Софија Стојкоска од II б одделение под менторство на наставничката Сузана Здравеска. Пакет производи и украс авион со логото од компанијата е наградата за нашата ученичка. Честитки за Софија!

Сподели на:

Слични Објави